Bestel hier een gesigneerd exemplaar van Zondagsleven of van Zondagskind.

Een door Judith Visser gesigneerd boek

Over het boek: Veel van onze klanten hebben we in de afgelopen jaren blij kunnen maken met het boek 'Zondagskind'. Deze nationale bestseller gaf een uniek inzicht in het leven van Jasmijn als ze opgroeit met autisme. Uiteraard was het decor van het boek, Rotterdam Zuid, voor veel van onze klanten ook heel herkenbaar.. Nu is het nieuwe boek van Judith Visser verschenen: Zondagsleven pakt de draad van het verhaal op en we horen hoe Jasmijn solliciteert, op kantoor werkt en ook ontwikkelt in haar verdere leven..

Over Judith Visser: Voor een kennismaking met Judith, zie haar instagram en website. Ook kunt u op die pagina's kennis maken met de wolfhonden van Judith. Wanneer u Zondagskind gelezen heeft, heeft u een idee hoe hecht de band is tussen Judith en haar honden.

Boekhandel Van Rietschoten
© foto Judith Visser

Judith had zo graag deelgenomen aan een feestelijke avond rond haar nieuwe boek bij ons in IJsselmonde.. Ze keek uit naar alle contacten met de lezers. We hadden met haar een mooi programma gepland. Maar helaas moeten we samen concluderen dat de planning echt heel vervelend uitkwam: midden in de twee weken van tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown. Het motto 'blijf zoveel mogelijk thuis' kunnen we niet verantwoord combineren met een uitnodiging om Judith in onze winkel te onmoeten. Hoe graag we het ook anders zouden willen..

Gesigneerde exemplaren zijn wel mogelijk!
Tot en met 12 november kunt u nog wel een boek bestellen met een handtekening of persoonlijk woord daarin van Judith. Bestel een gesigneerd exemplaar van Zondagsleven of van Zondagskind. Via de tekst in het opmerkingenveld van uw bestelling geeft u aan dat u een gesigneerd exemplaar wilt hebben + eventueel de persoonlijke tekst die u in het boek wilt hebben. We dragen er dan voor dat het volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Voor verdere vragen:

Gert-Jan van Rietschoten
Boekhandel van Rietschoten
Winkelcentrum Keizerswaard 8
010 - 4820488 - boekhandel@vanrietschoten.nl

Boekhandel Van Rietschoten